Mobilier

Set Silvia 5

22600 lei

Compoziția:S.2.25,O1.6,N1,C3

Mobila pentru dormitor din gama Silvia este una de-a dreptul deosebită. Achiziționând un asemenea set, vei beneficia de calitate, confort și rezistență uimitoare în timp!

Materialul din care este produs:

-Fronturi: PAL 18mm (Kronopol Polonia) EGGER (Austria).

- Carcas: PAL 18mm (Kronopol Polonia) EGGER (Austria)

- Accesorii: față, montare - producție GTV (Polonia).

- Rețea ortopedică sub saltea "Mobilier.MD" - garanție de 5 ani.

Atenție: culorile de pe monitor se pot deosebi de culoarea materialelor originale datorită caracteristicilor de redare a culorilor. Informațiile de pe acest site sunt prezentate numai ca scop informativ.

Prețul este valabil pentru această compoziție în anumite culori ale plăcilor din PAL. Salteaua nu este inclusă în preț și este selectată individual. (Setul de accesorii si culorile la PAL pentru dormitoare le specificați designerilor la telefon sau în oficiul nostru). De asemenea, este posibil să alegeți orice culoare din catalog la comandă.

produse similare

Seturi

Set Silvia 3

25100 lei
  top vinzari

  Seturi

  Set Diana 2

  22200 lei
  • Pal melaminat(28mm)

  Seturi

  Set Silvia 2

  22800 lei
   top vinzari

   Seturi

   Set Diana 1

   22100 lei

    KRONOPOL - GTV - MOBILIER.MD

    KRONOPOL - GTV - MOBILIER.MD Компания MOBILIER.MD провела 12 и 13 сентября презентацию новинок в мебельной индустрии для своих постоянных клиентов, а также отличные семинары с участием знаменитого польского бизнес тренера. Благодарим за поддержку наших заграничных партнеров KRONOPOL и GTV, а также всех наших клиентов. Два дня пролетели незаметно! Обещаем и впредь организовывать интересные мероприятия такого масштаба .

    30 Septembrie
    Meniutoggle
    scroll